Ima 21 godinu
2

Kako danas izgleda djevojčica Juanita iz serije "Očajne kućanice": Iza nje je velika borba

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Madison De La Garza glumila je simpatičnu djevojčicu Juanitu Solis u seriji "Očajne kućanice". Nakon toga se gotovo u potpunosti povukla iz svijeta glume, a iza nje je borba protiv ovisnosti o drogama.

Nedavno je objavila kako je prošlo gotovo godinu dana otkako je ne konzumira. Nije precizirala o kojoj drogi je bila ovisna. Njena sestra je pjevačica Demi Lovato, koja se 2018. godine zamalo predozirala. Madison je u dokumentarcu "Demi Lovato: Dancing With the Devil" otkrila detalje.

"Stigla sam u bolnicu. Držala sam Demi za ruku i rekla joj da sam tu i da je volim. Ona me je pogledala i upitala: 'Ko si ti?'. Niko ne želi doživjeti da mu sestra kaže tako nešto", navela je.

Ovo je za porodicu bio jako težak period, ali loši dani su iza njih.

"Baš kao što je Demi pomagala meni da prebrodim sve, sada ja pomažem drugim ljudima. Ne mogu biti sretnija i zahvalnija. Podijelila sam svoju priču i to nikada ne bih uradila da nije bilo Demi. Divim se njenoj iskrenosti i hrabrosti", kazala je.

Madison se odlučila ponovo početi baviti kinematografijom. Jučer je na svom YouTube objavila kratki film pod nazivom "Surprise" kojeg je režirala, a reakcije su pozitivne.