Kriv stari intervju
115

Kako je Blake Lively od omiljene holivudske slatkice postala najomraženija osoba na internetu?

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Blake Lively preko noći je od omiljene holivudske glumice postala najomraženija osoba na internetu, a za sve je kriv jedan stari intervju koji je sada isplivao u javnost.

Naime, intervju iz 2016. je prije pet dana objavila norveška novinarka Kjersti Flaa na svoj YouTube kanal i nazvala ga "Intervju s Blake Lively zbog kojeg sam htjela dati otkaz".

Video je do sada skupio gotovo dva miliona pregleda samo na YouTubeu, a isječci iz ovog vrlo neugodnog intervjua preplavili su društvene mreže.

U četiri minute dugom videu, Flaa sjedi s Lively i Parker Posey na intervjuu povodom filma Woodyja Allena "Café Society". Na početku intervjua, Flaa čestita Lively na trudnoći.

"Čestitke na trbuščiću", kaže joj, na što Lively uzvraća: "Čestitam ja tebi na tvom", unatoč tome što Flaa nije vidljivo trudna.

Flaa se zatim u intervjuu osvrnula na kostimografiju u filmu, na što je Blake odbrusila: "Svi žele razgovarati o odjeći, ali pitam se bi li pitali muškarce o odjeći?" Novinarka joj je odgovorila da će pitati istu stvar i muškarce, no Blake to u videu ignorira i nastavlja s kolegicom iz filma razgovarati ne obazirući se na novinarku.

"Sjediti s Blake Lively i Parker Posey najneugodniji je intervju koji sam ikad doživjela", napisala je novinarka u opisu videa.

"Jako mi je žao što si ovo proživjela", "Glumila je u filmu za seksualno zlostavljanje optuženog Woodyja Allena, a u isto se vrijeme pravi feministicom. Moram se nasmijati", "Ovo me je vratilo u školu kada sjediš s popularnim i zlim djevojkama, koje te potpuno ignoriraju dok razgovaraju", "Blake je toliko odvratna", komentirali su šokirani gledatelji.

Mnogi gledatelji su napisali kako glumica zbog ovakvog nepoštvanja i ponašanja treba biti "otkazana".

Blake se još uvijek nije oglasila o ovom intervju, a ispod objava na njenom Instagram profilu osvanule su stotine komentara u kojima je ljudi prozivaju zbog intervjua i bahatog ponašanja prema novinarki.