Staro neprijateljstvo
0

Kako je video iz 90-ih ponovo rasplamsao sukob između Beckham i Campbell

A. Ć.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na društvenim mrežama nedavno je ponovno oživjela stara napetost između dvije slavne ličnosti, Victorije Beckham i Naomi Campbell, a ovaj put pažnju je privukao snimak iz 90-ih.

Na video koji se nedavno pojavio Victoria Beckam otvoreno je iznijela svoje mišljenje o Naomi, nazivajući je "bezobraznom kravom". Ovaj incident otvara vrata razmatranju rivalstva koje se već dugo skriva ispod površine.

Svi znamo da se poznate ličnosti često sukobljavaju, ali rivalstvo između Victore Beckam i Naomi posebno intrigira. Njihova priča počinje 2013. godine, kada je Naomi javno kritikovala Victorijin modni show zbog nedostatka raznolikosti među manekenkama.

U toj prilici, Naomi je ukazala na to da je na reviji bila prisutna samo jedna tamnoputa manekenka, što je izazvalo veliku medijsku pažnju.

Victoria nije ostala dužna i uzvratila je na Naomiine komentare. Sjećanja na njihov prvi susret također doprinose ovoj napetosti. Navodno je Naomi jednom prilikom upitala Victoriju zašto je njen nadimak "Posh", na što je Victoria odgovorila pitanjem o Naomiinoj ljepoti, "a zašto za tebe kažu da si lijepa?" Ova razmjena uvreda označila je početak dugogodišnje netrpeljivosti između njih.

Reakcije na nedavno objavljeni video su mješovite. Dok neki smatraju Naomi kultnom figurom u modnoj industriji, međutim mnogi ističu njen karakter kao problematičan. " Naomi je kultni model, ali užasna osoba po većini mišljenja", bio je samo jedan od komentara.

Dok se stara rivalstva ponovo oživljavaju, istina je da da će sukob izmeđi Victorie Beckam i Naomi Campblell i dalje privlačit pažnju i poticati na rasprave kod obožavatelja.