Pjevačica je pobjesnila
1

Karleuša brutalno izvrijeđala Severinu pa branila Vučića: Ona je gora od švercerke i dilera droge

D. J.
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel/Instagram
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel/Instagram
Ne prestaju reakcije na privođenje i pretres pjevačice Severine koji se dogodio sinoć na srbijanskoj granici, a sada se o toj temi oglasila i Jelena Karleuša te je, kao i inače, stala u obranu Aleksandra Vučića.

"Svako ko sebe naziva poštenim i časnim čovjekom, dobrim čovjekom i čovjekom sa zdravim razumom, javno će osuditi nekoga ko slavi i likuje zbog protjerivanja pola miliona ljudi iz neke zemlje", započela je Karleuša svoju podužu objavu na Instagramu.

"U slučaju pjevačice Severine, koja glasno proslavlja genocid nad hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, najmanje što je ova država mogla da uradi jeste da joj pretresu auto, jer ona je mnogo gore od švercerke i dilera droge. Ona je neko ko propagira fašizam i mržnju, a takvima u Srbiji nije mjesto. Kada je riječ o njenom napadu na srpskog predsjednika, razlika između njenog i našeg jeste ta što naš nikog nije i nikog neće protjerati, ali je dosta bilo likovanja nad stradanjem i mukom našeg naroda od strane one koja je bez iole morala i obraza htjela još malo srpskih para", nastavila je Karleuša u svom prepoznatljivom i napadačkom tonu kada je potrebno stati u obranu Aleksandra Vučića.

"P. S. (vjerujem da je ljuta zbog tretmana švercerke i da zbog toga neće više dolaziti, ali mora da bude svjesna da se ama baš niko nije potresao zbog nje. Zbogom od kako ona kaže 'genocidnog naroda')", poručila je Karleuša.

"Poseban krug pakla za pripadnike mog naroda koji bi podržali i nesrećnu Severinu i crnog đavola ako će tako nauditi srpskom predsjedniku. Ako išta mrzim to je kad ide Srbin na Srbina. Tu tradiciju ćemo iskorijeniti, dosta smo bili sami sebi najveći neprijatelji gdje nam je i crni đavo bolji od nas samih", napisala je pjevačica na još jednom storyju.

Inače, sama Karleuša je još 2014. godine na Facebooku objavila posvetu žrtvama genocida u Srebrenici.

No, s obzirom na to da joj je u proteklih nekoliko godina karijera bila u padu, odlučila se za približavanje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Đorđe Stanković, opozicioni narodni poslanik Narodne stranke iz Niša, je prošle godine naveo da će ona od Telekoma Srbije, između ostalog, dobiti 350.000 eura za snimanje albuma.

Od tada, Karleuša je postala Vučićev megafon što je i danas pokazala.