Službeno se razveli
95

Karleuša brutalno oplela po Tošiću, on poručio: Volio bih da ostanemo prijatelji

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša otkrila je na Instagramu da se službeno razvela te da s bivšim suprugom ne želi više imati nikakav kontakt, a sada se oglasio i sam Duško Tošić.

"Nakon 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje djece Jelena. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše djece što je nama najbitnije. Sva naša zajednička nepokretna imovina, smo se dogovorili da pripadne našim kćerkama Niki i Atini. Također, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumijeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vrijeme sa našom djecom kad god poželim i kad god sam u prilici", napisao je Tošić na Instagram storyju.

"Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i volio bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše djece. Jeleni želim sve najbolje i uvijek ću biti tu za majku svoje djece kao i za svoju djecu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša djeca budu centar našeg svijeta kao što jesu", poručio je.

Podsjećamo, Jelena je u svom obraćanju bila mnogo oštrija prema svom bivšem supružniku.

"Svako može napraviti djecu, to je lako, svako se može oženiti, ali ne može svako biti muž", napisala je između ostalog.

Podsjećamo, Jelena i Karleuša i Duško Tošić su se vjenčali 2008. godine, a zajedno imaju dvije kćerke, Atinu i Niku.