Teški trenuci
25

Kate Beckinsale napadaju zbog premršavog izgleda, ona poručila: Gledala sam kako mi dva oca umiru

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prelijepa Kate Beckinsale izazvala je lavinu negativnih komentara zbog posljednjih fotki koje je objavila na svom Instagram profilu.

Naime, tokom priprema za snimanje svog novog filma "Stolen Girl", popularna glumica Kate Beckinsale snimila se u svojoj kamp-kućici kako isprobava mnoštvo zanimljivih retro stiliziranih krojeva i frizura.

Međutim, njenim pratiteljima za oko je zapela samo jedna stvar, a to je nikad mršaviji izgled slavne glumice.

Neki su se čak i zabrinuli za njeno zdravlje, posebice zbog toga jer je nedavno završila u bolnici zbog misteriozne bolesti.

"Žao mi je što to moram reći, Kate, ali izgledaš malo mršavo", "Uvijek si imala izvrsno uravnoteženu kilažu... Ali kad ti se počnu vidjeti jagodice, ravnoteža se gubi", "Ovo nisi ti, totalno neženstveno", "Pojedi nešto", samo su neki od niza kritika na koje je Kate odlučila i odgovoriti.

"Njegovala sam svog očuha sve do smrti početkom ove godine. I mojoj se mami svašta događa. Privikavam se gledati kako mi dva oca umiru... Jedan kad sam imala pet godina, a drugi u januaru ove godine. Također sam prošle godine izgubila i svoju mačku, svoju srodnu dušu s kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest sedmica u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovao stres koji je rastvorio rupu između mog jednjaka i želuca", objasnila je glumica te dodala da je zbog toga izgubila značajan broj kilograma.

"To je pridonijelo određenom gubitku težine. Nije važno šta mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati, neovisno o okolnostima u mom životu i životu moje obitelji. Pokušavam preživjeti ono za što sam mislila da su nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a radim i na uzdržavanju obitelji", napisala je Kate i poručila pratiteljima da prestanu bezrazložno napadati žene zbog njihovog izgleda.

S obzirom na to da negativni komentari nisu prestajali, uklonila je objavu.