Nasmijala mnoge
21

Kate Middleton zbog jednog poteza postala hit na društvenim mrežama

L. R.
Kate Middleton (Foto: EPA)
Kate Middleton (Foto: EPA)
Princeza od Walesa Kate Middleton postala je hit na društvenim mrežama nakon što su fanovi primijetili neobičan potez tokom poziranja za fotografisanje.

Iako se radi o snimku iz februara ove godine, kada je princeza bila u posjeti kod kraljice Margrethe i danske prijestolonasljednice Mary, njen diskretni potez nogama tek je nedavno postao popularan na društvenim mrežama.

Naime, na snimku je moguće vidjeti Kate Middleton kako dolazi ususret kraljici Margrethe. Njih dvije, zajedno s danskom prijestolonasljednicom Mary odlučile su pozirati su za medije u kraljičinoj palači Christiana IX.

@l0velycatherine she’s so cute lol | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #fyp ♬ 강아지 같아 - 브금대통령

Međutim, budući da je Middleton bila daleko, kraljica je ispružila ruku kako bi joj nagovijestila da se približi za fotografiju. Naredna scena u snimku pokazuje krupni kadar njenih nogu kako bi se bolje uočili suptilni pokreti.

Snimak kruži na TikToku s naslovom "Kraljevski fanovi poludjeli su za 'Princess Shuffleom'", a prikupio je brojne preglede i niz zadivuljujućih i simpatičnih komentara o njenoj snalažljivosti i pokretima nogu.