Uputili joj kritike
71

Katy Perry razbjesnila fanove pozirajući u kreaciji koja je jedva prekrila njene intimne dijelove

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Katy Perry je snimila ekskluzivnu alternativnu naslovnicu svog albuma "143" za Urban Outfitters. Međutim, naišla je na brojne kritike zbog izazovnoj izdanja.
Pozirala je u izrezanoj kreaciji koja je jedva pokrila njene intimne dijelove te grudnjaku u obliku morskih zvijezda. Fanovi su je napali u komentarima.

"Zaboravila si se obući", "Imaš dobro tijelo, ali treba postojati granica u tome koliko pokazuješ svoje atribute. Govoriš svijetu o pravima ženama, a pokazuješ svoje tijelo i seksualiziraš samu sebe da prodaš album", "Već predviđam da će ovo biti neuspješan album čim se ovako ponašaš", "Koliko si jadna", neki su od komentara.

Pjevačica je prošli mjesec objavila singl "Woman's World" s ovog albuma, ali on nije ispunio očekivanja publike. Kratko je bio na 63. mjestu Hot 100 muzičke liste.

Mnogi smatraju kako je ovo sramotno za Katy s obzirom na to da je ona jedna od najpopularnijih muzičarki na svijetu. Publika sada očekuje singl "Lifetimes".

"'Lifetimes' je pjesma koju sam napisala inspirisana svojom kćerkom. Naravno da joj svake večeri prije nego što ode u krevet kažem 'Volim te', ali sam joj počela govoriti: 'Hoćeš li me pronaći u svakom životu?', a ona kaže: 'Da'", navela je Katy.

Nedavno su objavljene njene fotografije s plaže na kojima je ponosno pokazala da je celulit sasvim normalna stvar. S kćerkom Daisy i zaručnikom Orlandom Bloomom je odmarala u St. Tropezu.