"Neugodno i cringe"
15

Katy Perry tokom vatrenog nastupa umalo poljubila pjevačicu, Orlando Bloom gledao u nevjerici

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na ovogodišnjim MTV Video Music Awards američka pjevačica Katy Perry osvojila je nagradu Michael Jackson Video Vanguard, a o njenom nastupu ne prestaje se pričati.

Naime, tijekom 20-minutnog nastupa Perry je izvela neke od svojih najvećih hitova kao što su "California Gurls", "Dark Horse", "ET" i "I Kissed A Girl", a u publici je bio i njen partner Orlando Bloom.

Međutim, najupečatljiviji trenutak tijekom njenog showa je bio kada joj se na pozornici pridružila reperica Doechii s kojom je izvela svoju novu pjesmu "I‘m His, He‘s Mine".

U jednom momentu je izgledalo kao da će dvije pjevačice razmjeniti poljubac, a kamere su snimile Bloomovu reakciju. Glumac je najprije izgledao zbunjeno, no kada je vidio da poljupca nije bilo, nasmijao se i zapljeskao.

Snimka tog trenutka dijeli se društvenim mrežama, a mnogi su kritizirali Katy i ismijavali Blooma.

"Ovo je tako cringe", "Njemu se ova scena nimalo nije svidjela", "Katy postaje očajna koliko se trudi", "Ovo je odvratno i Katy je prestara za ovakve poteze. Bloomu je očito neugodno", "Neugodno za gledati", "Bloom ne zna što ga je snašlo", samo su neki od stotina komentara na internetu.

Nakon nastupa Katy i Bloom su se uagrlili i razmijenili strastven poljubac.