Došlo do fizičkog sukoba
64

Kćerka Clinta Eastwooda uhapšena zbog porodičnog nasilja nad partnerom

L. R.
Francesca Eastwood i Alexander Wraith (Foto: EPA-EFE)
Francesca Eastwood i Alexander Wraith (Foto: EPA-EFE)
Kćerka Clinta Eastwooda Francesca uhapšena je zbog porodičnog nasilja nad svojim partnerom Alexanderom Wraithom.
Ova 31-godišnja glumica navodno se vozila po Beverly Hillsu kada je došlo do svađe koja se završila fizičkim sukobom.

Priča se da je njen partner Alexander nazvao policiju koja mu je navodno savjetovala da se odveze do sigurnosne zone u policijskoj stanici Beverly Hills.

Tvrdi se da je Alexander imao "vidljive povrede" kada je stigao u policijsku postaju. Francesca je tada uhapšena i optužena za kazneno djelo nasilja u porodici.

Američki mediji su objavili da nije jasno da li je Alexander Wraith žrtva, ali poznato je da je odbio pomoć ljekara, dok je Francesca Eastwood puštena uz kauciju u iznosu od 50.000 dolara.

Inače, par zajedno ima šestogodišnjeg sina Titana. Glasine o vezi su potaknuli 2018. godine, kada su prisustvovali jednom javnom događaju, a zvanično su je potvrdili nakon što je Alexander podnio zahtjev za razvod svoje supruge Lili Gaildraud, s kojom je u braku bio osam godina.

Francesca je također bila u braku prije nego što je upoznala Alexandera. Vjenčala se 2013. godine s Jordanom Feldsteinom, koji je brat holivudske zvijezde Jonaha Hilla. Međutim, njihov brak je trajao samo osam dana jer je ona podnijela zahtjev za poništenje.