Bili su jako vezani
22

Kćerka Raya Liotte dirljivom objavom oglasila se prvi put nakon smrti svoga oca

I. B.
Ray Liotta i njegova kćerka Karsen (Foto: EPA-EFE)
Ray Liotta i njegova kćerka Karsen (Foto: EPA-EFE)
Kćerka jedinica preminulog glumca Raya Liotte, Karsen, oglasila se po prvi put nakon prerane smrti svoga oca.

Karsen je podijelila na svom Instagramu fotografiju iz djetinjstva gdje je Ray, kao djevojčicu, drži u svom naručju, a tom prilikom napisala je: "Oni koji su ga poznavali, voljeli su ga. Ti si najbolji tata kojeg je iko mogao poželjeti. Volim te. Hvala ti na svemu".

Njeni prijatelji, bliski ljudi i obožavatelji ostavili su komentare ispod fotografije, izrazivši Karsen i njenoj porodici riječi podrške i ljubavi.

Karsen ima 23 godine i također je glumica, a Ray ju je dobio iz braka sa bivšom suprugom Michelle Grace.

Glumac, najpoznatiji po kultnoj ulozi u filmu "Goodfellas", preminuo je u snu 26. maja u Dominikanskoj Republici gdje je boravio zbog snimanja filma. S njim je za to vrijeme bila i njegova zaručnica Jacy Nittolo.

Ubrzo nakon njegove smrti, i Nittolo, s kojom se glumac planirao uskoro vjenčati, odala je počast svom pokojnom zaručniku.

"Moj život ovih posljednjih nekoliko godina nije bio ništa drugo nego istinski čaroban. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću zauvijek čuvati u svom srcu. Smijali smo se svakodnevno i bili smo nerazdvojni", rekla je pa dodala: "Nismo se mogli zasititi jedno drugoga. Vrsta one ljubavi o kojoj čovjek sanja", napisala je Jacy.

Ray je posljednji put zapažen u javnosti upravo sa Jacy, a tada je s njom šetao ulicama naselja Pacific Palisades u Kaliforniji.