U Kragujevac
163

Keanu Reeves nakon Hrvatske stigao u Srbiju: Koje zahtjeve je imao

I. S.
Foto: Telegraf.rs/Mateja Beljan
Foto: Telegraf.rs/Mateja Beljan
Holivudski glumac Keanu Reeves je nakon Hrvatske stigao u Srbiju, tačnije u Kragujevac na Arsenal Fest. Ovdje je nastupio bend Dogstar u kojem on svira bass gitaru.

Posjetitelji su uživali u njihovoj izvedbi pjesama "Everything Turns Around", "Breach", "Slipping Down", "America" itd. Dogstar je osnovan 1991. godine. Pored Reevesa, u bendu su i Robert Mailhouse i Bret Domrose.

Početkom 2000-ih su se razišli pa su se 2020. godine ponovo okupili. Posljednji album "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees" objavili su u oktobru 2023.

Maja Cvetković, organizatorica Arsenala Festivala, otkrila je u emisiji "Ekskluziv", koji su bili Reevesovi zahtjevi.

"Mislim da je ovo jedan od skromnijih ridera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rock bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rideru. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u riderima, može da se nađe u prodaji ovdje. Sve ostalo je i više nego običan rider, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri...", rekla je.

Dodala je kako veću stavku čini obezbjeđenje te da je svjestan tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca. Podsjećamo, Reeves je s istim bendom prije nekoliko dana nastupio na INmusic Festivalu u Zagrebu.