Bio je posebno raspoložen
47

Keanu Reeves nakon svirki u regiji uživa s djevojkom: U centru pažnje na utrci u Njemačkoj

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Nakon što je holivudska zvijezda Keanu Reeves prije nekoliko dana nastupao u Hrvatskoj i Srbiji, sad je privukao pažnju pojavivši se na utrci u Njemačkoj sa svojom djevojkom Alexandrom Grant.

Ove nedjelje glumac Keanu Reeves (59) i njegova djevojka, umjetnica Alexandra Grant pojavili su se na motociklističkoj utrci u Njemačkoj i kao što je i očekivano - bili su u centru pažnje.

Glumac je bio odlično raspoložen, a on i Alexandra su spremno pozirali fotografima. Bio je to prikladan izlet za glumca "Matrixa", koji je strastveni zaljubljenik u motocikle, a čak ima i kompaniju za proizvodnju motocikala, ARCH.

"Motocikli su veliki dio njegovog života", rekao je izvor nedavno za People, dodajući da Grant to ne smeta te da ga rado prati.

Oni su godinama bili u poslovnom i prijateljskom odnosu prije nego što su započeli ljubavnu vezu. Grant koja se bavi vizuelnom umjetnošću ilustrirala je Reevesovu slikovnicu "Oda sreći" iz 2011. godine, a sarađivali su i na drugim projektima. Par se prvi put zajedno pojavio u javnosti 2019. godine.

Reeves je nedavno boravio u Hrvatskoj i Srbiji, gdje je nastupao sa svojim bendom Dogstar u kojem svira bass gitaru. Prepoznatljiv kao jedna od najskromnijih osoba Hollywooda Keanu je oduševio i organizatore Arsenal Festa u Kragujevcu svojim skromnim zahtjevima.