Razgledavanje u ponoć
40

Kendall Jenner se pohvalila privatnom posjetom Louvreu i razbjesnila sve jednim detaljem

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kendall Jenner jedna je od najuspješnijih manekenki svijeta, a nedavno joj je pošlo za rukom da muzej Louvre ima samo za sebe i svog partnera. Međutim, fotografijama ove privatne posjete uspjela je razbjesniti javnost.

Nakon nošenja revija na Paris Fashion Weeku, Jenner je zajedno sa svojim dečkom, reperom Bad Bunnyjem, imala privatnu šetnju po Louvreu.

Na Instagramu se pohvalila fotografijama, a jedan detalj je razbjesnio mnoge na društvenim mrežama te su se pitali je li prekršila protokol.

Kendall i Bad Bunny prošetali su Louvreom u ponoć, a ona je objavila fotografije na kojima se može vidjeti dok pozira bosa.

Dok stoji okrenuta leđima kameri ispred umjetničkih djela poput Mona Lise, u fokusu su njene bose noge - što je ubrzo potaknulo rasprave na društvenim mrežama.

"Gdje su ti cipele?", "Drugi nivo bogatstva", "Nedostaje poštovanja, nikome ne bi trebalo biti dozvoljeno da hoda Louvreom bos", "Novac čini prihvatljivim i ono neprihvatljivo", pisali su manekenki ispod objave fotografija.

Nicole Kampoy Jackson je za magazin People pojasnila da uprkos tome što hodanje bez obuće u muzeju nije zabranjeno, vjerovatno je to "neizgovoreno pravilo", ali i odraz poštovanja, zbog čega je potez manekenke izazvao burne reakcije.