Imaju poseban odnos
0

Kevin Costner o glasinama da je u vezi s pjevačicom: Prijatelji smo, ali je dovoljno lijepa da bih bio s njom

L. R.
Kevin Costner (Foto: EPA-EFE)
Kevin Costner (Foto: EPA-EFE)
Glumac Kevin Costner nedavno je prekinuo glasine o novoj vezi.
Naime, nakon što je prošlo gotovo sedam mjeseci od glasina da su on i pjevačica Jewel u vezi, glumac je u utorak u Howard Stern Show predstavljao svoj nadolazeći film, a onda ga je novinar upitao o odnosu s poznatom pjevačicom.

"Ne, Jewel i ja smo prijatelji. Nikada nismo izašli. Ona je posebna i ne želim da te glasine unište naše prijateljstvo jer to je ono što imamo. Ona je za mene posebna. Dovoljno je lijepa da bi bio s njom", objasnio je Costner.

Inače, glasine o njihovoj vezi su pokrenute, kada su u novembru prošle godine snimljeni u prisnom zagrljaju tokom njegovog odmora na Karibima. No, Costner tvrdi da je tamo bio jer ga je pozvao prijatelj, a na kraju se ispostavilo da je Jewel tamo radila na nekom projektu.

Podsjećamo, Costner se u septembru razveo od supruge Christine Baumgartner, koja je podnijela zahtjev za razvod braka krajem maja ove godine. Kako navode izvori bliski bivšem paru, Baumgartner je nedugo nakon razvoda započela vezu s Costnerovim prijateljem i komšijom Joshom Connorom.