Brojne poznate ličnosti
12

Ko je sve prisustvovao Super Bowlu: Adele je odmah postala predmet memeova na internetu

N. O.
Gordon Ramsay, Jaz-Z s kćerkom Blue Ivy, Adele (Foto: Twitter)
Gordon Ramsay, Jaz-Z s kćerkom Blue Ivy, Adele (Foto: Twitter)
Rihannin prvi nastup nakon sedam godina privukao je znatnu pažnju, a među poznatim koji su se našli na Super Bowlu bili su Adele, Jay-Z, Bradley Cooper, Paul McCartney te brojni drugi.

Brojne poznate ličnosti okupile su se u Arizoni kako bi prisustvovale 57. izdanju Super Bowla, ali i nastupu pjevačice Rihanne na poluvremenu.

Među slavnima na tribinama našli su se reper Jay-Z koji je sa sobom poveo i kćerku Blue Ivy. Također, na stadionu State Farm mogle su se vidjeti i holivudske zvijezde poput Bradleya Coopera i Paula Rudda, kao i slavni kuhar Gordon Ramsay.

Pjevačica Billie Eilish je također prisustvovala, a manekenka Cara Delevingne se pojavila u majici na kojoj je pisalo: "Rihannin koncert prekinut fudbalskom utakmicom, čudno, ali kako god". Tu je bio i Paul McCartney sa suprugom Nancy Shevell, a snimci i fotografije pjevačice Adele s tribina su posebno privukli pažnju.

Pjevačica je ranije potvrdila svoje prisustvo na stadionu State Farm i to kazavši da dolazi samo zbog Rihanninog nastupa.

[TWITTER]1624924963890425857[/TWITTER]

Upravo je zbog te izjave postala predmet brojnih memeova te su se mnogi šalili da je prespavala utakmicu sve do Rihanninog nastupa.

[TWITTER]1624918896548499456[/TWITTER]

Super Bowlu su prisustvovali i LeBron James, Kevin Hart, Shaquille O'Neal, kao i Floyd Mayweather.

Podsjetimo, publika je čekala sedam godina da se Rihanna sama pojavi na bini, a to je konačno učinila sinoć na poluvremenu 57. Super Bowla.