U Beogradu
639

Kome će pripasti vila od dva miliona eura nakon razvoda Harisa i Meline Džinović

Klix.ba
Nekoliko mjeseci se ne prestaje pričati o razvodu Meline i Harisa Džinovića. Sada se mnogi pitaju kome će pripasti vila od dva miliona eura u Beogradu.

Džinovići su vilu na Senjaku gradili od 2017. godine, a u nju su tek uselili 2021. godine. Navodno prije nego što se pročulo za razvod, srbijanski mediji su pisali da Džinovići prodaju vilu.

Skupocjena vila posjeduje bazen koji se nalazi u donjem dijelu, a u blizini njega je vinski podrum u kojem su vina iz različitih krajeva svijeta. Kuća ima veliki dnevni boravak, teretanu, salu za proslave i spa centar. Sobe Đine i Kana uređene su posebno po njihovim željama. Također, u jednom dijelu kuće je nalazi se i muzički studio.

Nakon vijesti o razvodu mnogi se pitaju kome će pripasti luksuzna kuća. Nakon što se popularni par rastao, u vili je ostao Haris i njihova djeca Đina i Kan. Međutim, još uvijek nije poznato da će kuća pripasti pjevaču narodne muzike.

Podsjetimo, dizajnerica Melina Džinović je sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan.

Policija je Džinoviću privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Melina je prošla pored policijske stanice, ali sina Kana je ignorirala.