Obradovala fanove
29

Kylie Jenner u kupaćem kostimu naglasila bujni dekolte, komplimenti su se nizali

Klix.ba
Foto: Instagram/kyliejenner
Foto: Instagram/kyliejenner
Kylie Jenner je novim fotografijama na kojima pozira u izazovnom izdanju privukla pažnju brojnih pratitelja na društvenim mrežama koji su joj uputili samo pohvale.

Pozirala je u jednodijelom kupaćem kostimu koji je naglasio njen bujni dekolte i obline. Riječ je o kostimu koji se prodaje u okviru nove kolekcije njenog brenda pod nazivom Khy.

Također se fotografisala u kratkoj suknji, koja je također dio spomenute modne kolekcije.

Foto: Instagram/khy
Foto: Instagram/khy

"Moja omiljena. Izgledaš poput boginje", "Savršena si", "Definitivno si jedna od najljepših žena na svijetu", nizali su se komplimenti.

Ona se nedavno tokom snimanja reality showa "The Kardashians" rasplakala zato što su je kritikovali fanovi koji smatraju da je uništila plastičnim operacijama.

Foto: Instagram/khy
Foto: Instagram/khy

Iako se dosad činilo kako je negativni komentari ne dotiču, nije uspjela obuzdati emocije. Između ostalog je rekla kako je čudo što još uvijek ima samopouzdanja i što se može pogledati u ogledalo i misliti da je lijepa.

"Ljudi su mi govorili da nosim previše šminke. Onda sam se pojavila s laganijom šminkom i neko me je 'uhvatio' na čudnom svjetlu. Možete pogledati moje fotografije snimljene kada sam imala 13 godina - imam linije na licu. Imam ih otkad sam bila dijete", navela je.