Sretne vijesti
0

Lady Gaga nakon nastupa na otvaranju Olimpijskih igara otkrila da je zaručena

N. C.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Lady Gaga svog je partnera Michaela Polanskyja predstavila kao svog zaručnika francuskom premijeru Gabrielu Attalu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na TikToku se pojavio snimak na kojem se može čuti kako pjevačica predstavlja Polanskyja kao svog zaručnika. Par je na Olimpijskim igrama pratio takmičenje u plivanju.

Vijest o zarukama dolazi nakon što su se u medijima i na društvenim mrežama nedavno pojavile glasine o njenoj trudnoći, koje je Lady Gaga na kraju negirala.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal
Naime, pjevačica se nedavno sa svojim partnerom Michaleom Polanskyjem pojavila na probi sestrinog vjenčanja, a dan kasnije i na vjenčanju.

Za probu sestrinog vjenčanja, Lady Gaga je nosila usku crnu haljinu gdje joj je stomak bio naglašen zbog čega su mnogi posumnjali na trudnoću. No, Lady Gaga je putem svog TikTok profila negirala glasine.

O ljubavnoj vezi muzičke dive i poduzetnika počelo se govoriti 2020. godine, kada su fotografirani u izmjenjivanju nježnosti na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu. Samo nekoliko sedmica kasnije, svoju vezu učinili su javnom tokom Super Bowl vikenda 2020. godine u Miamiju.