Izvinila se prisutnima
44

Lapsus Selene Gomez nasmijao je sve: Nehotice je spomenula Diddyja na humanitarnom događaju

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Selena Gomez održala je govor tokom događaja koji je organizovala njena fondacija Rare Impact, a tom prilikom je nespretnim lapsusom sve nasmijala.

Naime, Gomez je dok je držala govor pohvalila mnoge humanitarne organizacije uključujući Službu za mentalno zdravlje Didi Hirsch (DHMS) koja pomaže u prevenciji samoubistava mladih.

"Oni su posvećeni mentalnom zdravlju mladih, od obuke o prevenciji samoubistava u školama do njihovog svratišta ovdje u Los Angelesu, i njihove linije za spašavanje Teen Line", kazala je pjevačica.

Gomez je zatim predstavila izvršnog direktora DHMS-a "Didi" kojeg je umjesto toga slučajno nazvala "Diddy" (razlika je u izgovoru na engleskom jeziku). Publika je prasnula u smijeh njenom lapsusu.

Gomez se zatim obratila prisutnima nakon greške kazavši: "Zaista mi je žao".

Sean Diddy Combs je u fokusu javnosti nakon nedavnog hapšenja i niza tužbi u kojima ga optužuju za seksualno izrabljivanje, zlostavljanje i prisiljavanje.

On se izjasnio da nije kriv po raznim optužbama, uključujući one za reketiranje, trgovinu ljudima, prevaru ili prisilu i prevoz radi bavljenja prostitucijom.