Bili i na zabavi
19

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid provode vrijeme zajedno, ovaj put viđeni u Hamptonsu

N. C.
Leonardo DiCaprio i manekenka Gigi Hadid ponovo viđeni kako se zajedno druže u Hamptonsu ovog vikenda.

Par, koji je prvi put izazvao glasine o zabavljanju tokom Sedmice mode u New Yorku u septembru 2022. godine, viđen je na godišnjoj zabavi tehnološkog gurua Davida Rosenberga u Bridgehamptonu.

DiCaprio je stigao tek oko 12:30 sati, a družio se s Hadid i prijateljima do 2 sata iza ponoći.

Izvori tvrde da sastajanje DiCapria i Hadid nije tako velika stvar jer su u istom prijateljskom krugu. Na proslavi 4. jula bili su i DiCaprijevi prijatelji poput Helly Nahmad, Winnie Harlow, Noah Tepperberg i Melissa Wood, Gayle King i Cuba Gooding Jr, ali i Gigina prijateljica Leah McCarthy.

Par je nedavno večerao u londonskom restoranu, a njima su se pridružili i njegovi roditelji kako bi upoznali slavnu manekenku.

Mediji su ranije pisali da je par prekinuo u februaru nakon kraće veze, ali čini se da su nedavno ipak obnovili svoju vezu. Naime, tu večer DiCaprio je nakon večere odlučio prošetati sa ocem i maćehom jednom od londonskih četvrti, a nešto kasnije im se pridružila i Gigi.

Još uvijek nije jasno, kada su DiCaprio i Gigi Hadid obnovili svoju vezu, budući da se nakon njihovog raskida u februaru glumac povezivao s drugim slavnim ženama, a nedavno je i 28-godišnju manekenku Neelam Gill upoznao sa svojom majkom.