Odmaraju u Italiji
54

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti snimljeni u Rimu, pridružili im se i njegovi roditelji

L. R.
Leonardo DiCaprio (Foto: EPA-EFE)
Leonardo DiCaprio (Foto: EPA-EFE)
Glumac Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Vittoria Ceretti snimljeni su u Rimu.

Naime, oni su nakon što je Ceretti imala nekoliko revija na Paris Fashion Weeku, odlučili otputovati u Italiju. Kako javlja izvor blizak glumcu, njima su se pridružili i njegova majka Irmelin Indenbirken te očuh David Ward.

Fotografi su više puta snimili 49-godišnjeg glumca i 26-godišnju glumicu u Italiji. Na fotografiji koja se dijeli društvenim mrežama, DiCaprio i Ceretti zagrljeni sjede na stepenicama dok on ispija kafu.

Snimljeni su i na romantičnoj večeri te u šetnji s njegovom porodicom. Oni su tokom proteklih dana posjećivali brojne znamenitosti, a glumac je preko lica uglavnom nosio bijelu masku.

Inače, DiCaprio je nedavno došao u fokus javnosti zbog toga što su se na društvenim mrežama i u medijima pojavile fotografije sa ozloglašenih Diddyjevim zabava iz 1998. godine, a na kojima se DiCaprio smije i puši. Također, na društvenim mrežama se pojavio intervju iz 2018. godine, a u kojem P Diddy govori o tome kako je Leonardo DiCaprio jedan od omiljenih gostiju njegovih zabava.

Ipak, izvor blizak glumcu tvrdi kako on već godinama nije u kontaktu s P Diddyjem, iako postoji informacija da je DiCaprio prije četiri godine bio na Diddyjevom rođendanu.