Bili su bliski
30

Leonardo DiCaprio pokrenuo glasine da je prevario svoju djevojku, "uhvaćen" noćnom provodu s drugom curom

I. S.
Foto: X
Foto: X
Leonardo DiCaprio je snimljen kako se zabavlja u klubu s Teyanom Taylor samo nekoliko sati nakon što je uživao u večeri sa svojom djevojkom Vittorijom Ceretti.

Izvori su za Page Six naveli da je Leo prisustvovao zabavi koju je ona organizovala u klubu The Stafford Room na Manhattanu na koju je pozvala samo njega i bliske prijatelje. Vittoria nije bila prisutna.

"Bili su bliski. Družili su se cijelu noć, nisu se odvajali jedno od drugog", rekli su. Dodali su da je Teyana bila vrlo zaštitnički nastrojena prema njemu i da je vodila računa o tome da mu drugi ljudi ne prilaze i ne smetaju.

U tri ujutro su zajedno napustili klub. Novinari su ih kontaktirali za komentar, ali se nisu oglasili. Njih dvoje su zajedno radili na filmu "The Battle of Baktan Cross" koji bi trebao biti objavljen naredne godine. U spomenutom filmu glume i Regina Hall, Sean Penn i Benicio Del Toro.

Taylor je u septembru 2023. objavila da se razvodi od Imana Shumperta nakon sedam godina braka. Optužila ga je za psihičko zlostavljanje, navodeći da se prema njoj ponašao okrutno i da je bio narcisoidan. Leonardo je od prošle godine u vezi s Vittorijom, a njegovi fanovi se pitaju je li sada njihovoj ljubavi došao kraj.