Potpuno ga je očarala
68

Liam Neeson priznao da je Pamela Anderson osvojila njegovo srce: Ludo sam zaljubljen u nju

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Liam Neeson priznao je da je zaljubljen u svoju kolegicu Pamelu Anderson nakon što je izjavio da se ne planira zabavljati ni s kim.

"Ludo sam zaljubljen u Pamelu. Sjajno je raditi s njom. Bit ću iskren prema vama, ne mogu joj uputiti dovoljno komplimenata", rekao je u intervjuu za magazin People.

Dodao je da je bio iznenađen kada je shvatio da ona nema veliki ego. Njih dvoje su zazejdno snimili film "The Naked Gun", koji bi u augustu naredne godine trebao biti premijerno prikazan.

"Ona jednostavno dođe da obavi posao. Zabavna je i s njom je tako lako raditi. Bit će sjajna u filmu", rekao je. Pamela je također za njega imala samo riječi hvale. Opisala ga je kao skromnog čovjeka i džentlmena.

"On izvlači ono najbolje iz tebe s poštovanjem i ljubaznošću. Bila mi je apsolutna čast raditi s njim", kazala je. Otkrila je kako se sve vrijeme tokom snimanja brinuo o tome da njoj bude ugodno.

"Dao mi je svoj kaput kada mi je bilo hladno", navela je. Liam je prije samo nekoliko dana rekao da ne planira ponovo biti u vezi, ali se čini da je sada promijenio mišljenje.