Imaju sina Beara
19

Liam Payne bio u vezi s 10 godina starijom pjevačicom: Nakon raskida izjavila da joj je samo on bio vjeran

I. S.
Foto: X
Foto: X
Liam Payne je od 2016. do 2018. godine bio u vezi s britanskom pjevačicom Cheryl Cole. Nakon što su raskinuli, ona više nikada nije javno objavljivala s kim se zabavlja, a o Liamu ima samo riječi hvale.

Upoznali su se 2008., kada je on kao 14-godišnjak bio na audiciji za "X Factor". Izveo je pjesmu "Fly Me to the Moon" Franka Sinatre. Simon Cowell nije bio oduševljen njegovom izvedom, a Cheryl mu je dala svoj glas i poručila mu da je sladak. Ipak, nije uspio proći dalje.

Na "X Factor" se ponovo vratio 2010., što se ispostavilo kao veliki uspjeh s obzirom na to da je tu oformljena grupa One Direction s kojom je Liam stekao svjetsku slavu.

Kada su se počeli zabavljati, Liam je imao 22, a Cheryl 32 godine, što je privuklo pažnju javnosti. Prvi put su se zajedno pojavili 2016. na Global Gift Gali u Parizu. Godinu dana kasnije dobili su sina Beara. Njihova ljubav je djelovala bajkovito, ali ipak nisu uspjeli sačuvati vezu.

Cheryl je u ranijem intervjuu navela da je Liam jedini muškarac koji joj je bio vjeran. Također je kazala da su je svi muškarci izdali, uključujući njenog oca i brata.

"Nikad ne reci nikad, ali uopće nisam zainteresovana da otpočnem novu vezu", rekla je.

Svijet je nedavno potresla vijest da je Liam preminuo nakon pada s balkona u hotelu u Buenos Airesu. Cheryl se još uvijek nije oglasila.