Intervju iz 2017. godine
0

Liam Payne govorio o susretu s P Diddyjem i Jay-Zijem, fanovi sumnjaju da su umiješani u slučaj

L. R.
Liam Payne (Screenshot/Youtube)
Liam Payne (Screenshot/Youtube)
Nakon što je vijest o njegovoj smrti šokirala javnost, stari snimci i intervjui Liama Paynea dijele se društvenim mrežama, a jedan od njih je i onaj o kojem govori o reperima P Diddyju i Jay-Ziju.

Iako je bilo očekivano da će smrt 31-godišnjeg pjevača i člana nekadašnjeg popularnog boy benda "zasjeniti" druge vijesti, među kojima su svakako i kontroverze o reperu P Diddyju, ono što nije bilo očekivano jeste da će na društvenim mrežama ponovo "isplivati" intervju iz 2017. godine u kojem Liam govori kako je upoznao P Diddyja Jay-Zija.

Naime, on je jednom prilikom gostovao u emisiji kod poznatog irskog glumaca i komičara Grahama Nortona, gdje se na priču svog sagovornika glumca Davida Williamsa osvrnuo na jednu sličnu situaciju. Payne je naveo kako je jednom prilikom upoznao P Diddyja i Jay-Zija, a na zabavi je bio i Leonardo DiCaprio.

"Otišao sam razgovarati s njim i Jay-Zijem. Želio sam se rukovati i pružio sam ruku, a on se samo nasmijao. Onda sam ga pogledao u oči i pomislio: 'Kada će ovo rukovanje završiti?'", rekao je.

Potom je objasnio da je prišao Jay Ziju, kada se dogodila nezgodna situacija.

"Nagnuo sam se da bih razgovarao s njim, ali ispalo je da se ne možeš samo tek tako nagnuti prema Jay-Ziju, to nije dopušteno. Njegov tjelohranitelj me odgurnuo, odletio sam preko cijele sobe. Zaključio sam: 'Ok, samo ću sjediti ovdje s Ellie Goulding'. Baš je bilo neugodno", dodao je pjevač.

@evie.magazine

Liam Payne recalls strange meeting with P. Diddy, who shook his hand while maintaining eye contact and smiling/laughing and would not let go. They way Salma’s smile drops when he said is name is crazy #pdiddy #salmahayek

♬ original sound - donnie

Iako je situacija bila komična, fanovi skloni teorijama zavjere smatraju da su P Diddy i Jay-Z najvjerovatnije umiješani u Liamovu smrt. Na TikToku kruže isječci ovog intervjua, kao i informacija da su gotovo svi članovi nekadašnjeg boy benda bili na zloglasnim zabava. Jedini, koji navodno nije prisustvovao je Harry Styles.

Podsjećamo, Liam Payne tragično je preminuo nakon pada s balkona hotela u Argentini. Šef hitne službe u Buenos Airesu otkrio je da je pjevač preminuo zbog višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje. Prema istrazi, Payne vjerovatno nije bio svjestan pada.