Uskoro slavi rođendan
123

Madonna u Italiji odmara s novim dečkom, nogometaš je 37 godina mlađi od pjevačice

N. O.
Foto: Just Jared
Foto: Just Jared
Madonna je snimljena sa svojim novim 37-godina mlađim dečkom Akeemom Morrisom i to nekoliko mjeseci nakon što je raskinula sa posljednjim partnerom ranije ove godine.

Novi par, s 37 godina razlike u godinama, viđen je kako hoda ruku pod ruku u italijanskom Portofinu ove sedmice uoči 66. rođendana pop ikone.

Vjeruje se da će Madonna proslaviti rođendan na privatnom imanju Dolce & Gabbana, a Akeem će biti uz nju, navodi lokalna italijanska štampa.

Otkriveno je da je nogometaš s Jamajke već neko vrijeme u njenom životu, nakon što su se prethodno pojavili na zajedničkom snimanju za magazin Paper, što je objavljeno u augustu 2022. godine.
Poslije zajedničkog pojavljivanja u magazinu, Madonna i Akeem nisu više viđeni zajedno sve do jula 2024. godine, kada je pjevačica objavila zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Zajedno su proslavili i 4. juli, a u to vrijeme, Akeemova bivša djevojka je na svojoj TikTok stranici podijelila snimak po kom se dalo naslutiti da ju je ostavio nakon tri godine veze upravo zbog Madonne.