Sve pokazala u videu
308

Marija Šerifović ljetovala sa sinom, pridružila im se i pjevačica s kojom je stalno povezuju

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pjevačica Marija Šerifović odvela je sina Maria na prvo ljetovanje i to u Crnu Goru. Kako su se proveli pokazala je u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu.

Ona je u svom vlogu navela da su otišli u Crnu Goru, te da nisu bili sami. S njima je bila i dadilja kao i brojni Marijini prijatelji.

Kasnije im se pridružila i pjevačica Jovana Pajić, o kojoj se šuška da je Marijina nova djevojka.

Njih dvije su se nedavno pojavile u jednoj emisiji, a Marija je odgovorila na pitanje voditelja da li su u vezi.

"Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l' vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se s tim prestane. Neće imati ko više na slavu da mi dođe. Molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?!", navela je.

Na kraju je ponovo rekla da s tim hitno prestanu. Zatim se u razgovor uključila Jovana.

"Moram da priznam da nam je genijalna za--bancija na tu temu. Toliko se šalimo pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno", kazala je Jovana.

Podsjećamo, Marija je sina dobila uz pomoć surogat majke, a nedavno je otkrila i zašto o njegovom ocu ne smije govoriti.

"To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac", objasnila je pjevačica.