Slatka beba
223

Marija Šerifović objavila fotografiju na kojoj je imala dvije godine

Klix.ba
Popularna srbijanska pjevačica Marija Šerifović redovno objavljuje sve svoje aktivnosti na društvenim mrežama i voli komunicirati s fanovima. Nakon velikog broja snimaka i fotografija svojih pasa, ovaj put je objavila sebe kada je imala skoro dvije godine.

Oduševljeni fanovi su kazali kako se već tada vidjelo da će biti veliki laf, te da se nije mnogo promijenila. Beki su je poredili s njenom majkom Vericom, ali većina fanova je rekla kako liči na kćerku Elle Dvornik.

Na svom storyiju objavila je kompilaciju fotografija sa nastupa i napisala: "Kada pogledam gore znam da ću uvijek biti blagoslovljena ljubavlju".

Pjevačica je pitala i fanove da li nakon četiri godine treba objaviti studijski album, na što su su fanovi odgovorili "da" sa 97 posto u anketi.

Trenutno živi na relaciji Los Angeles-Beograd, ali nije objavila kakvi su joj planovi u SAD-u. U Los Angelesu redovno provodi dane od 2015. godine. Na Instagramu je objavila i snimak svog doma u kojem maksimalno uživa sa svojim društvom i puni baterije za koncerte.