Bile skupa i u Sarajevu
114

Meg Ryan snimljena u šetnji s kćerkom (20) koja se rijetko pojavljuje u javnosti

D. J.
Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba
Nakon što je nekoliko dana boravila u Sarajevu tijekom Sarajevo Film Festivala, Meg Ryan je sada snimljena kako uživa u kupovini sa svojom 20-godišnjom kćeri Daisy u New Yorku.

Holivudska glumica i njena kćerka, koja se ne viđa često u javnosti, uočene su kako pregledavaju knjige u knjižari McNally Jackson u Sohou prije nego što su otišle u Tribecu u kupovinu odjeće.

Daisy je s Meg boravila i u Sarajevo tijekom SFF-a.

Meg je usvojila Daisy iz Kine 2006. kada je djevojčica imala oko dvije godine.

"Vjerujem u magiju zbog naše veze. Bilo nam je suđeno”, izjavila je glumica za Glamour u decembru 2023. o svojoj vezi s Daisy.

Glumica također ima 32-godišnjeg sina Jacka s bivšim suprugom, glumcem Dennisom Quaidom.

Ona i Quaid bili su u braku deset godina prije nego što su se rastali 2001. godine.

Podsjećamo, Meg je na 30. izdanju Sarajevo Film Festivala dobila Počasno Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti.

"To je Sarajevo. Ima veća mu*a od ostalih. Sada, bilo ko, bilo gdje ko trpi bilo kakvu vrstu nasilja ili agresiju i osjeća se usamljeno, može se ugledati na ovo mjesto i vas kao primjer. Vi se dokaz da je raznolikost moć i da je umjetnost bilo šta zbog čega se osjećate manje usamljeno i da nas umjetnost povezuje bez ikakvih prepreka. Nema razdvajanja. Umjetnost, a ne rat", kazala je tokom preuzimanja nagrade.