Brojni komentari
14

Meksička voditeljica u minijaturnoj haljini izmamila uzdahe gledatelja: "Vaša kraljica vremenske prognoze"

I. S.
Foto: Instagram/marisoldovala
Foto: Instagram/marisoldovala
Marisol Dovala, meksička voditeljica vremenske prognoze, privukla je pažnju brojnih gledatelje i korisnika društvenih mreža nakon što se u emisiji pojavila u minijaturnoj haljini.

Izvještavala je o uraganu Milton koji je nedavno pogodio Floridu. No, to je ubrzo palo u drugi plan te su se na društvenim mrežama počeli nizati komentari na račun njenog izgleda.

"Mislim da je dobra ideja da napokon odem u Meksiko", "Hvala što si nam uljepšala dan", "Najljepša voditeljica svih vremena", neki su od njih.

Ona je na Instagramu podijelila snimak te napisala: "Vaša kraljica vremenske prognoze". Dosad je prikupio gotovo dva miliona pregleda i skoro 70.000 lajkova.

Marisol je za kratko vrijeme postala jedna od najtraženijih voditeljica u Meksiku. Radi za Television del Pacifíco Culican, Mazatlan, Los Mochis i Obregon.

Često je porede s manekenkom Yanet Garcia i influensericom Susy Almeida. Učestvovala je u nekoliko takmičenja ljepote. Svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, tako da nije poznato je li zauzeta.