Nedavno hospitaliziran
41

Menadžer Bore Čorbe otkrio detalje njegovog zdravstvenog stanja: Ljekari daju sve od sebe

I. S.
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs
Bane Obradović, menadžer Bore Đorđevića, otkrio je detalje o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju. Muzičar je prije nekoliko dana hospitaliziran.
"Bora Đorđević se nalazi u Kliničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Ljekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra", rekao je za Telegraf.rs.

Dodao je da prima odgovarajuće terapije i da se bori junački. Također se osvrnuo na pojedine napise koji kruže internetom.

"Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri. Zlonamjerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vijesti", kazao je.

Podsjećamo, srbijanski mediji su prošle sedmice objavili da nije moguće napraviti nikakvu operaciju. Na Facebook stranici Riblje čorbe je ranije objavljeno da su ljekari zabranili Bori da putuje i izlaže se naporima.