Novi detalji
25

Menadžer hotela otkrio nove detalje: Djevojka Liama Payne boravila sprat iznad u tragičnoj noći

A. Ć.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Direktor hotela u Buenos Airesu Esteban Grassi otkrio je nove detalje kazavši da je djevojka Liama Paynea boravila na spratu iznad u noći kada je tragično preminuo.
Grassi je, u intervjuu za argentinsku televiziju El Trece Telenoche, istakao kako je Liam bio viđen sam, dok je njegova bivša partnerica bila prisutna u hotelu.

Na pitanje novinara da li je ona boravila u istom hotelu, Grassi je potvrdio: "Da, sprat iznad." Ova izjava dodatno komplikuje situaciju, s obzirom na to da nije jasno na koga konkretno misli, a smatra se da je Grassi bio među trojicom radnika hotela koji su intervenisali.

Inače, ona je bila s Liamom u Argentini, ali se dva dana prije njegove smrti vratila kući u SAD. Oni su otputovali u Argentinu kako bi gledali nastup Nialla Horana pa su nakon toga odlučili produžiti boravak.

Ove informacije dodatno unose misteriju u okolnosti njegovog tragičnog kraja, a pažnja medija se fokusira na sve detalje koji bi mogli rasvijetliti situaciju.

Podsjećamo, Liam Payne tragično je preminuo nakon pada s balkona hotela u Argentini. Šef hitne službe u Buenos Airesu otkrio je da je pjevač preminuo zbog višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje. Prema istrazi, Payne vjerovatno nije bio svjestan pada.