Pohvalila kolegicu
352

Milica Pavlović o Džejli Ramović: Mogla bi se takmičiti za Miss svijeta, zrači predivnom ljepotom

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanska pjevačica Milica Pavlović je u novom intervjuu govorila o svojim kolegama. Za Džejlu Ramović je imala samo riječi hvale.
Milica je nedavno u sklopu turneje Lav održala koncert u Novom Sadu, a Džejla je uživala u publici.

"Nisam je vidjela s bine, ali sam dobila informaciju da dolazi. Mnogo mi je drago. Ja sam Džejlu podržavala i u Zvezdicama, a i kasnije. Osim što mislim da je ispred nje ozbiljna karijera i da je jedan od naših najboljih vokala, mislim da bi mogla hladno da se takmiči i za neku Miss Evrope, a što da ne i za Miss svijeta. Prirodno je lijepa, zrači nekom predivnom ljepotom", navela je za Grand.

Također je navela da joj je Nikolija Jovanović jedna od rijetkih osoba s estrade koja joj je "legla". Iskreno je kazala kako nema mnogo zajedničkih tema s mnogima s estrade.

"Ovo neka shvati kako god ko želi. Ne želim da me neko uslovljava da moram da budem prijatelj sa svima, da se posvećujem i čujem svakog dana", kazala je.

Bh. pjevačica je nedavno otkrila da li bi ikada odlučila ići na estetske korekcije kako bi promijenila vlastiti izgled.

"Samu sebe 'poklapam' da su to budalaštine i da ne trebam nikada ništa da mijenjam. Sami komentari mi govore: 'Bila bi budala kada bi nešto uradila.' Da kažem da mi stvara ikakav pressing što drugi to rade pa da to nešto vrši pritisak na mene - ne, apsolutno. Osjećam se super ovakva kakva jesam", rekla je.