Žive u Los Angelesu
1k

Miraj Grbić uživa u porodičnim trenucima, pozirao sa suprugom i mališanima: Moja banda

I. S.
Foto: Instagram/mirajgrbic
Foto: Instagram/mirajgrbic
Bh. glumac Miraj Grbić je na društvenim mrežama objavio porodičnu fotografiju te raznježio svoje pratitelje.
Pozirao je nasmijan sa suprugom Marijom Omaljev, kćerkom Billie i sinom Riverom, a u opisu je naveo: "My gang" ("Moja banda").

"Joj, vidi mi frizure", komentarisala je Marija.

"Predivni ste. Čombrero, Barbie i njihova dva mala anđela", "Divni ste", "Prava porodična idila", "Prekrasni ste svi", neki su od komentara.

Miraj i Marija su 2021. dobili Billie, a u braku su od 2008. Prije 10 godina su se preselili u Los Angeles. Rivera je rodila krajem prošle godine.

Ona je na Instagramu podijelila detalje poroda te je, između ostalog, napisala kako su ljekari došli da se konsultuju želi li ići na carski rez ili se poroditi prirodnim putem jer je prošli put nakon 16 sati poroda morala na carski.

"Mi smo se tu nećkali. Gledam ja Miraja, Miraj mene, ja doktora, doktor mene, Miraj doktora, svi se mi gledamo i nemam pojma šta odlučiti. 'Dajte mi epiduralnu', govorim, ali oni kažu: 'Morate se prije odlučiti koji ćemo porod jer je drugačija anestezija.' - 'Ima li još koja opcija?', pitam ja, što u šali, a što u delirijumu. Kažu da imaju samo te dvije opcije, treće nema", između ostalog je objavila.

Porođaj je prošao bez problema, a sretni roditelji su zatim objavili prve fotografije svog sina.