Zalutao u zauzet WC
2

Mirza Selimović se prisjetio komičnog susreta u toaletu studija: "Ne zna se ko se više šokirao"

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Mirza Selimović se tokom gostovanja u emisiji Ami G Show prisjetio komične scene u studiju kod Baneta Opačića kad je "zalutao" u kupatilo koje je već bilo zauzeto.
Bh. pjevač Mirza Selimović jučer je predstavio duet sa Šejlom Zonić, a tim povodom gostovao je u emisiji Ami G Show. Tom prilikom ispričao je i komičnu anegdotu koja mu se desila u studiju Baneta Opačića.

Naime, Mirza već godinama sarađuje sa srbijanskim kompozitorom i tekstopiscem, a tokom jedne sesije u studiju doživio je ne tako ugodan susret.

"Ovo moram da ispričam... Prošle godine kad sam radio album, ja sam bio kod Opačića u ateljeu, radili smo neku pjesmu. Pošto je to onako ogroman stan, atelje veliki, ima dva-tri wc-a... Ja kažem: 'Aj da idem u wc', prošli put sam bio u tom nekom prvom wc-u, a onda, ovaj put odem tamo dalje. Odem u WC, sa moje desne strane žena se kupa u kadi", ispričao je Mirza.

Kaže kako je shvatio da se ne radi o Opačićevoj supruzi Nini, a da mu je odmah prišao prilično šokiran.

"Izlazim, nije mi jasno šta se dešava, dolazi tamo Bane, rekoh: 'Izvini moram te pitati...", ne zna se ko se više šokirao, žena ili ja. Kaže on: 'To mi je sestra, došla na par dana pa je u tom dijelu ateljea..' i šalje ona njemu poruku: 'Meni je danas Mirza Selimović uletio u wc, a šta se vama zanimljivo desilo?', lijepa anegdota", prisjetio se kroz smijeh.

Podsjetimo, Selimović je jučer objavio duet sa Šejlom Zonić, a upravo je Opačić radio muziku i tekst za pjesmu "Crni snjegovi".