Oduševio publiku
19

Mnogi su mislili da je Tom Cruise dobro plaćen za performans na Olimpijskim igrama: Evo šta je istina

I. S.
Foto: X
Foto: X
Tom Cruise je prošlog mjeseca na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu skočio s krova. Mnogi su mislili da je za ovaj performans bio dobro plaćen, no on je to učinio besplatno.

Ovo je otkrio Casey Wasserman, predsjednik Organizacijskog odbora Olimpijskih igara u Los Angelesu 2028.

"Završio je snimanje 'Mission: Impossible' u 18 sati u Londonu i odmah se ukrcao u avion. Sletio je u Los Angeles u četiri sata ujutru i snimio scenu u kojoj ulazi u vojni avion", kazao je, prenosi Hollywood Reporter.

Dodao je kako je Tom bio uključen u svaki korak pripremanja ovog performansa. Ponudili su mu mogućnost da se u performans uključi kaskader, ali je glumac je htio da sam uradi sve.

Nakon što je skočio s krova stadiona Stade de France, uzeo je olimpijsku zastavu od gradonačelnice Los Angelesa Karen Bass i gimnastičarke Simone Biles. Nakon toga se vozio ulicama Pariza pa se ukrcao u avion u blizini Ajfelovog tornja.

Glumac još nije govorio o svom performansu na Olimpijskim igrama, ali je TMZ objavio kako je on bio taj koji se obratio organizatorima i izrazio interesovanje za učešće u ceremoniji zatvaranja.