Prikupila komplimente
60

Monica Bellucci se prisjetila kada je pozirala gola, izazvala oduševljenje fanova

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Monica Bellucci je na Instagramu podijelila fotografije snimljene prije nekoliko godina na kojima pozira gola te obradovala mnogobrojne fanove.

U opisu je navela da je fotografije snimio Paolo Roversi i da je ovo bilo njeno prvo poziranje za oktobarsko izdanja Vogue Italia. Objava je za samo sat vremena prikupila više od 100.000 lajkova. U komentarima su uslijedile pohvale fanova na račun njenog izgleda.

"Najljepša žena na svijetu", "Ti si definicija seksipila", "Vječna ljepota iznutra i izvana", neki su od njih.

Ranije je u intervjuu , spomenula da se pomirila sa starenjem i prihvatila fizičku transformaciju. Mnogi je hvale zbog odluke da stari dostojanstveno, a ne da se, kao mnoge druge zvijezde, prikloni operacijama.

"Ja sam kao i svi drugi: govorim sebi da je beskorisno boriti se protiv nečega što je moćnije od mene. Kako vrijeme prolazi, trebaš biti sretan što si još uvijek tu", kazala je.

Ona je trenutno u vezi s režiserom Timom Burtonom. Snimili su film "Beetlejuice 2", koji će biti objavljen u septembru ove godine. Njih dvoje su se upoznali 2006. na Cannes Film Festivalu, a počeli su se zabavljati prošle godine.