Tada je imao 33 godine
20

Mrežama se dijeli stari video P Diddyja gdje 13-godišnju glumicu poziva na svoju zabavu

N. O.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Stari video Seana Diddyja Combsa koji poziva 13-godišnju glumicu Daveigh Chase na zabavu postao je viralan usred navoda da je muzički mogul zlostavljao maloljetnike na svojim zloglasnim zabavama.

Na snimku se vidi kako reper koji je tada imao 33 godine pita Daveigh Chase koja je tada imala 13 godina iza pozornice na dodjeli MTV Movie Awards 2003. godine: "Ideš li večeras na afterparty?".

Djevojčica tada klimne glavom, navodeći Combsa - koji je u to vrijeme bio poznat po priređivanju divljih i raskošnih holivudskih zabava - da se nasmije i kaže: "Da!"

Djeluje da su se upoznali ranije te večeri kada su osnivač Bad Boy Recordsa i Ashton Kutcher uručili Chase nagradu za najboljeg negativca za njenu ulogu Samare u hit horor filmu "Prsten".

Kada je Chase otišla da primi svoju nagradu tokom dodjele, Kutcher - koji je nagovijestio da zna tajne o Combsu koji voli zabave - nagnuo se da kaže tinejdžerici da je "tako dobra" i potapšao je po rukama.

Kutcher, koji je tada imao 25 ​​godina, također je bio iza pozornice kada je Combs uputio pozivnicu za zabavu, jer se čini da se to dogodilo odmah nakon uručenja nagrada.

Na društvenim mrežama pitali su se šta je reper sve činio "iza zatvorenih vrata", ako se ovako ponašao u javnosti.

Podsjetimo, nedavno je američki advokat najavio da će ga više od 120 ljudi tužiti na zlostavljanje na zloglasnim zabavama, a među kojima ima i nekoliko njih koji su bili maloljetni u to vrijeme.