Bili su saradnici
13

Naglo porasla prodaja Bieberovog hita "Lonely", pjesma koju fanovi povezuju s P Diddyjem

D. V.
Justin Bieber i P Diddy (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Justin Bieber i P Diddy (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
U jeku aktuelnih dešavanja koja su povezuju s hapšenjem repera P Diddyja porasla je prodaja pjesme "Lonely" Justina Biebera sa kojim je Diddy sarađivao na početku njegove karijere.
Pjesma "Lonely" je drugi singl sa Bieberovog šestog studijskog albuma "Justice" iz 2021. godine. Prema podacima sa stranice Luminate, prodaja pjesme enormno je skočila za 1.400 posto.

Do porasta je došlo nakon što su fanovi na društvenim mrežama počeli analizirati tekst pjesme i dovoditi ga u kontekst sa P Diddyjem.

Tumače se stihovi pjesme koji prevedeni sa engleskog jezika glase:

"Svi su me vidjeli bolesnog

Osjećao sam se kao da nikoga nije briga

Kritikovali su stvari koje sam radio kao blesavi klinac

Šta ako imaš sve i čini se da nemaš koga nazvati?

Možda bi tada znao ko sam

Jer imao sam sve, ali niko me nije čuo

A to je jednostavno usamljeno

Tako sam usamljen

Usamljen."

Fanovi navode da je Bieber napisao i izveo ovu pjesmu kako bi "rasvijetlio stvarnost koja se krije iza holivudskog blještavila."

Podsjećamo, svakodnevno izlaze novi dokazi i snimci za sva djela koja se P Diddyju stavljaju na teret. Među njima se ranije pojavio i snimak intervjua P Diddyja i Justina Biebera iz 2011. godine gdje je Diddy upozorio Biebera da ne priča o stvarima koje su zajednički radili.

Reper P Diddy trenutno se suočava sa više od 120 optužbi protiv iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja, ali je negirao sve optužbe. On je uhapšen 17. septembra u New Yorku, a advokat Tony Buzbee koji će zastupati žrtve naveo je da je Diddy drogirao ljude sredstvom za smirenje konja.

U optužnici se navodi da su policajci zaplijenili velike količine baby ulja i lubrikanata u njegovim domovima u Miamiju i Los Angelesu. Osim toga, otkrili su i vatreno oružje i streljivo s oštećenim serijskim brojevima.