Nosi nanogicu
27

Najpoznatija prevarantica s Netflixa takmičit će se u "Plesu sa zvijezdama"

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Anna Sorokin, prevarantica poznata i kao Anna Delvey, po kojoj je snimljena hit Netflixova serija "Inventing Anna", takmičit će se u novoj sezoni američkog "Plesa za zvijezdama", piše CNN.

Anna se u najavi showa predstavlja kao "zloglasna modna ikona sa zatvorskom narukvicom za gležanj". U showu će plesati s profesionalnim plesačem Ezrom Sosom.

"Neki je vide kao lukavu prevaranticu, dok je drugi smatraju karizmatičnom i ambicioznom poduzetnicom koja je iskoristila društvenu elitu New Yorka kako bi otvorila prestižni umjetnički studio", piše u njezinoj biografiji u priopćenju za javnost.

"Njezin slučaj također je potaknuo rasprave o bogatstvu, privilegijama i društvenom uspinjanju u suvremenom društvu. Njezina priča i dalje zaokuplja maštu javnosti", dodaje se.

Na promotivnim fotografijama svih natjecatelja plesnog reality showa, objavljenim na Instagramu, Sorokin nosi nanogicu jer se nalazi u kućnom pritvoru.

Anna je rođena u Rusiji te je poznata po tome što je prevarila banke i njujoršku društvenu scenu za hiljade dolara između 2013. i 2017. godine. U to je vrijeme živjela na Manhattanu, a svi su mislili da je njemačka nasljednica s bogatstvom od 67 miliona dolara u Evropi.

Anni je zabranjeno korištenje svih društvenih mreža. Često je fotografiraju i snimaju dok ide na sud, a ona redovno koristi te situacije kao priliku da pokaže svoje modne odabire.