U braku su od juna
57

Najveća podrška Dominika Livakovića je njegova supruga Helena, zovu je hrvatskom Meghan Markle

I. S.
Foto: Robert Gašpet
Foto: Robert Gašpet
Najveća podrška nogometaša Dominika Livakovića je njegova supruga Helena, koju su mediji tokom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine nazvali hrvatskom Meghan Markle.
Dominik je u ranije u razgovoru za magazin Story kazao da ih je 2017. upoznao prijatelj i da je sve bilo spontano.

"Prvi dojam bio je odličan i brzo smo 'kliknuli', ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja", ispričao je.

Foto: Pixsell/Goran Štanzl
Foto: Pixsell/Goran Štanzl

Helena je za Večernji list otkrila čime je Dominik uspio osvojiti njeno srce.

"Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je na prvu povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit", rekla je.

Vjenčali su se u junu u Zadru, a na ceremoniji se pojavio veliki broj poznatih ličnosti iz Hrvatske. Goste su zabavljali Petar Grašo i Saša Matić. Helena prati Dominika na gotovo svim utakmicam pa je tako bilo i na jučerašnjoj utakmici na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Nogometna selekcija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale nakon što je savladala savladala selekciju Japana, a junak je bio Dominik, koji je odbranio tri šuta s bijele tačke japanskih nogometaša.