Gubi povjerenje
10

Nakon hapšenja P Diddyja: Porodica zabrinuta za Justina Biebera, sve češće ih izbjegava

L. R.
Justin Bieber (Foto: EPA-EFE)
Justin Bieber (Foto: EPA-EFE)
Justin Bieber navodno sve više izbjegava porodicu i prijatelje te da gubi povjerenje u bliske ljude i saradnike.
Nakon što je reper P Diddy uhapšen prošli mjesec, potaknute su brojne glasine i kontroverzna mišljenja, a jedno od njih je i da je reper zlostavljao Justina Biebera dok je još bio maloljetan.

Sada, izvor blizak Bieberu otkrio je za medije da pjevač nije dobro te da se udaljio od porodice i prijatelja te da se to počelo događati nakon hapšenja P Diddyja.

"Članovi porodice su zabrinuti za Justina", naveo je izvor.

Inače, Bieber je kao tinejdžer upoznao P Diddyja i to preko svog tadašnjeg mentora Ushera. P Diddy je ubrzo nakon toga počeo sarađivati s Bieberom.

"Nije jasno bi li Diddy iskoristio Justina u to vrijeme jer je njegova porodica bila u blizini, a njegovom menadžeru Scooteru Braunu doista je stalo do njega. Bio je tinejdžer. Bio je najveća pop zvijezda na svijetu. Svi su bili zabrinuti za njega, a nismo znali hoće li to preživjeti. Ljudi su iskoristili sve što je učinio. Justin se sada otuđio i ne vjeruje im", navodi izvor.

Stare snimke Justina i P Diddyja ponovno su se pojavile nakon reperova hapšenja u septembru. U jednoj snimci, snimljenoj kad je Justin imao samo 15 godina, P Diddy je rekao:

"Provodi 48 sati s Diddyjem, gdje se družimo i što radimo zapravo ne možemo otkriti. Narednih 48 sati on je sa mnom i totalno ćemo poludjeti."

Pojavili su se zajedno u emisiji Jimmy Kimmel Live 2011. Tijekom zajedničkog pojavljivanja, P Diddy je rekao da ne može otkriti gdje se druže i šta rade, ali da je to definitivno san 15-godišnjaka.

Podsjećamo, reper P Diddy uhapšen je 17. septembra u New Yorku, a trenutno je pritvoru, gdje će ostati do početka suđenja koje je zakazano za 5. maj 2025. godine.