Djelovao neraspoloženo
27

Nakon razvoda Ben Affleck snimljen sa asistenticom Gigi Foquet

D. V.
Ben Affleck i Gigi Foquet (Foto: Profimedia)
Ben Affleck i Gigi Foquet (Foto: Profimedia)
Nakon što je Jennifer Lopez otvoreno progovorila o svom razvodu, njen bivši muž Ben Affleck snimljen je sa svojom asistenticom Gigi Foquet.
Sudeći prema zabilježenim fotografijama on nije djelovao raspoloženo. Sa asistenticom Gigi Foquet sarađivao je na nekoliko nedavnih filmova uključujući i dokumentarac Jennifer Lopez "This Is Me...Now".

Affleck ima nekoliko filmova u planu, a jedan od njih je kriminalistički triler "RIP" na kojem će sarađivati sa svojim prijateljem Mattom Damonom.

Ben Affleck i Jennifer Lopez razveli su se ove godine nakon dvije godine braka, a zahtjev za razvod je podnijela Jennifer. Nakon dužeg perioda glasina, Jeniffer je odlučila javno progovoriti i kazala da se razvod trebao desiti.

"Žao mi je što mi je trebalo dugo da shvatim. Konačno sam naučila lekciju, trebalo mi je samo 30 godina", kazala je.

Lopez i Affleck prvo su se zaručili u novembru 2002. godine, a nekoliko dana prije vjenčanja u septembru 2003. odgodili su vjenčanje navodeći da je razlog "pretjerana medijska pažnja". U januaru 2004. su se službeno razveli, ali su 16 godina poslije dali šansu svojoj ljubavi koja nije dugo trajala.