Dug put oporavka
0

Nakon saobraćajne nesreće: Sin Brada Pitta i Angeline Jolie pušten s intezivne njege

L. R.
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: EPA-EFE)
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: EPA-EFE)
Pax Jolie-Pit, sin Angeline Jolie i Brada Pitta, uspješno se opravlja od saobraćajne nesreće te je pušten s intezivne njege.

Naime, nakon što je prošle sedmice doživio saobraćajnu nesreću u Los Angelesu, gdje je zadobio povredu glave, Pax je hitno prebačen u bolnicu. Ljekari su mislili da ima krvarenje u mozgu, a poznato je i da se žalio na bol u kuku.

Kako su ranije pisali američki mediji, Pax je Bulevarom Los Feliz vozio električno biciklo, kojim se zabio u automobil i pritom nije nosio kacigu. No, sada je njegovo stanje stabilno i zbog toga je pušten na kućnu njegu. Ipak, mediji navode da je pred njim dug put oporavka uz fizikalnu terapiju.

Poznato je da je Angelina Jolie bila sve vrijeme uz njega tokom boravka u bolnici. No, izvor tvrdi da je Brad Pitt shrvan činjenicom da nije u kontaktu sa sinom i što ne može ništa učiniti za njega.

"Osjeća se potpuno nemoćno jer ne može ništa učiniti. On kao otac želi otići u bolnicu ili ga pozvati. Toliko je puta pokušao, ali djeca mu se ne javljaju. U bezizlaznoj je situaciji", rekao je izvor blizak Bradu Pittu.

Dodao je da Brad ne misli da bi Pax trebao voziti električno biciklo bez kacige i da je trebao biti u automobilu, suptilno prozivajući Angelinu Jolie.