Kraj turbulentne veze
60

Nakon vijesti da su Neymar i Bruna imali bizaran ugovor, influenserica potvrdila da su raskinuli

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brazilska manekenka i influenserica Bruna Biancardi objavila je na društvenim mrežama da je prekinula vezu sa Neymarom.

Par, čija je veza bila puna uspona i padova i stalnih glasina o nevjeri fudbalera, u oktobru je dobio kćerku. Sada je dijete "jedina veza" koju Biancardi održava sa igračem Al-Hilala.

"Ovo je privatna stvar, ali kako me svakodnevno vezuju vijesti, glasine i šale, obavještavam vas da nisam ni sa kim u vezi", naglasila je manekenka u poruci objavljenoj na njenom Instagram profilu.

"Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Nadam se da više neću biti povezana s čestim vijestima o navodnim slučajevima Neymarove nevjere. Hvala vam puno", dodala je.

Ljubavna veza između Biancardi i Neymara bila je burna od samog početka. Također, nedavno je u medije dospjela informacija kako je par imao bizaran ugovor prema kojem je Neymar imao dozvolu da je vara.

Također, ranije ovog mjeseca brazilski list Correio Brasiliense objavio je šokantnu vijest o njihovom tada navodnom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac prevario čak 92 puta.

"Nakon 92. izdaje, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju zvaničnu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", tvrdio je Correio Brasiliense.