Potvrda kraha braka?
103

Nakon vile, na red su došle i umjetnine: Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju zajedničke stvari

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jennifer Lopez i Ben Affleck rješavaju se zajedničkih stvari usred priča o sve izvjesnijem razvodu, a na red su došle i umjetnine.

Page Six prenosi da par prodaje umjetnička djela iz svog doma vrijednog 60 miliona dolara, koji je odnedavno također na tržištu usljed glasina o njihovom razvodu.

Kako prenose, kolekcionari i zainteresovani kupci početkom juna su kupovali "umjetnine i neke komade" koji su bili na prodaju iz kuće para.

Jennifer i Ben kupili su prostranu nekretninu prošle godine, da bi je stavili na prodaju godinu dana kasnije; međutim, izvor je tvrdio da su htjeli da zamijene kuću jer nikada nisu bili zadovoljni njom.

"Ben nikad nije volio kuću", rekao je insider za magazin People prošlog mjeseca, "Previše je daleko od njegove djece".

Nakon više od mjesec dana nakon što su mediji objavili da Affleck i Lopez imaju bračnu krizu i ne žive više zajedno, izvor blizak paru rekao je za People da je Affleck uzeo svoje stvari i odlučio iseliti zbog napetosti u braku.

Glumac već neko vrijeme živi u unajmljenoj kući u Brentwoodu, a svoje stvari iz zajedničkog doma pokupio je prije nego što se Lopez vratila s putovanja iz Italije.

Par je posljednji put snimljen 26. juna u Hollywoodu, gdje oboje imaju svoje kancelarije.