U Budvi
72

Nataša Bekvalac zaprošena na nastupu, njena reakcija nasmijala publiku

I. S.
Screenshot: Instagram/bekvalceva
Screenshot: Instagram/bekvalceva
Nataša Bekvalac je ovog vikenda održala nastup u Budvi, a u jednom trenutku je fan prišao bini i zaprosio je.

Nataša se nasmijala, prišla i nekoliko puta pružila ruku pa je povukla nazad. Na kraju je ustala i rukom pokazala "stop". Snimak je podijelila na društvenim mrežama i napisala: "Nema šanse".

Ova pjevačica iza sebe ima tri braka - s Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem. Često se šali na račun toga što nema sreće u ljubavi. Iako su mnogi muškarci očarani njome, ne planira se četvrti put udavati. Kćerke Hana i Katja su joj prioritet u životu.

"Ono što mogu da garantujem - ja se više neću udavati. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim sretna", rekla je u jednom od ranijih intervjua.

Njena majka Mira Bekvalac je ranije izjavila kako ne želi čuti da joj se kćerka udaje četvrti put.

"Nema šanse da se uda, ubit ću je. Odrekla bih je se kad bi se udala četvrti put, mislim da neće. Prošla je dosta škole da shvati. Žena nije za brak, ljudi. Ona treba da je sama sa svojom djecom i poslom. Ako se neko ubaci, lijepo, ako ne, opet zdravo, doviđenja. Ona ne trpi formu, kliše. Ona hoće kako ona hoće, a u braku mora da ima neko pravilo. Ne voli da ima tu obavezu. Ona sebi sve prilagodi - i djecu i nas i posao", rekla je.