"Koliko je to jadno"
128

Neda Ukraden pozirala u kupaćem kostimu pa odgovorila na kritiku: Svoju ljubomoru zavijaš u šovinizam

I. S.
Foto: Instagram/neda.ukraden
Foto: Instagram/neda.ukraden
Neda Ukraden je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Jedna korisnica Instagrama je optužila pjevačicu da koristi Photoshop, na šta je ona reagovala.

Fotografisala se nasmijana u jednodijelnom kupaćem kostimu. Napisala je: "Zbogom more, zbogom more, odoh u planine! Život je čudo" te najavila nastupe.

U komentarima je dobila brojne pohvale na račun izgleda, ali i kritiku zbog navodnog korištenja Photoshopa, što joj je zasmetalo.

"Hajde što si slabovida pa ne vidiš šta je Photoshop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je ok, jer kako da me voli takva spodoba? Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost, zaviješ u šovinizam pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš. Uh, kako je to jadno, a meni drago", navela je.

Ranije je rekla da je ona zagovornik prirodne ljepote u smislu da na sebi treba istaći ono što je lijepo, a ne po svaku cijenu robovati pravilima.

"Sada postoji more istih likova, more ​​identičnih ljepotica. Nemam ni grama silikona u sebi. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi godi i da se rezultat vidi. Bog mi je dao ovakvo tijelo i lice", dodala je.