Mišljenja su podijeljena
35

Nekadašnji član One Directiona iznenadio promjenom: "Izgleda kao da ima 50"

L. R.
Louis Tomlinson (Foto: EPA-EFE)
Louis Tomlinson (Foto: EPA-EFE)
Nekadašnji član sastava One Direction Louis Tomlison pojavio se na festivalu Glastonbury, a fanovi su primijetili da mu je kosa sijeda.

Ovaj 32-godišnji muzičar došao je na popularni festival kako bi uživao, a ljudi su ga primijetili kada je odlučio donijeti televiziju kako bi gledao Evropsko prvenstvo u nogometu, gdje je gledao utakmicu između Engleske i Slovačke.

[TWITTER]1808174091318272013[/TWITTER]

No, fanovi su primijetili koliko se on zapravo promijenio za samo nekoliko godina. Naime, Tomlinson je odlučio ostaviti svoje sijede i pokazati prirodni izgled, a osim kose, sijede dlake su se mogle uočiti na njegovoj bradi. Mnogi fanovi su tom prilikom odlučili komentarisati novi izgled, a mišljenja su bila podijeljena.

"Nisam bio spreman vidjeti Louisa Tomlinsona sa sijedom kosom", "Znam da svi starimo, ali moje tinejdžersko srce jeca", "Izgleda kao da mu je 50 godina", "Louis je sijed zato što je to di životnog procesa, ali i zato što ima kosu. Nije poput ćelavih muškaraca ili onih koji farbaju kosu kako bi zanijekali bilo kakve tragove starenja", "On postaje sve ljepši i privlačniji", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Tomlinson se proslavio 2010. godine zahvaljujući takmičenju X Factor, kada je imao samo 18 godina. Članovi žirija su ga zajedno s Harryjem Stylesom, Zaynom Malikom, Liamom Payneom i Niallom Horanom spojili u grupu One Direction, koja nedugo nakon toga postala planetarno popularna. Iako su se nakon nekoliko godina razišli, oni su nastavili sa svojim muzičkim karijerama.